Автопарк поліції Хмельниччини поповнився новими автомобілями (ВІДЕО)

4
Фото: hm.npu.gov

Декілька місяців тому за сприяння Нацполіції та МВС конвойна служба поліції Хмельницької області отримала новий автомобіль «Fiat Doblo». А сьогодні — ще два сучасні автозаки «Ford Transit». Про це повідомляє прес-служба поліцейських.

1

hm.npu.gov

Автомобілі призначені для перевезення затриманих і взятих під варту осіб до місць призначення. Зокрема, до судових установ для участі в судових засіданнях та місць проведення слідчих дій тощо.

2

hm.npu.gov

Автозаки «Ford Transit» максимально пристосовані до особливостей виконання завдань з конвоювання. Зокрема, вони обладнані сучасними противтечними засобами: камерами спостереження як всередині, так і зовні автомобіля, які виведені на панель водія, що дає йому змогу повністю контролювати ситуацію. Також у них встановлені покращені ґрати, сигналізація, система вентиляції та кондиціонування.

5

hm.npu.gov

Сьогодні начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський вручив працівникам конвойної служби ключі від зазначених автомобілів і наголосив на тому, що працівники поліції зобов’язані забезпечити на 100% дотримання прав громадян, в тому числі і затриманих.

Нагадаємо, що Хмельницькі поліцейські затримали двох молодиків, які скоїли розбійний напад на самотню пенсіонерку. Події мали місце у січні цього року в селі Вільхівці Чемеровецького району. Близько 22.30 години двоє зловмисників у балаклавах, розбивши скло у вхідних дверях, проникли до будинку 63-річної місцевої жительки. Зловмисники нанесли потерпілій декілька ударів металевим ломом, скрутили та, забравши 10 тисяч гривень, втекли з місця події. Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що до вчинення злочину причетні двоє 18-річних юнаків — односелець потерпілої і його знайомий з селища Гусятин Тернопільської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне