Патрульні розшукали громадянку, що ймовірно вчинила грабіж

Учора, 16 квітня, на службовий планшет патрульним надійшла інформація про те, що на вулиці Гарнізонна, невідома особа, відкрито заволоділа в місцевої жительки грошовими коштами. Після цього жінка сіла в автомобіль, та зникла у невідомому напрямку. Про крадіжку повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Прибувши на місце події, патрульні отримали прикмети для орієнтування ймовірної порушниці та транспортного засобу та направились на її пошуки. Невдовзі, на вулиці Гальчевського, інспектори помітили автомобіль із орієнтування. Патрульні зупинили транспортний засіб, у салоні автомобіля знаходилось четверо осіб, одна з яких підпадала під опис ймовірної порушниці.

@khmelpolice

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність громадянки 1996 року народження до вчинення грабежу.
Вкотре наголошуємо, оперативно повідомляйте про правопорушення, адже це допомагає патрульним затримувати ймовірних порушників по гарячих слідах.

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції впродовж години затримали зловмисника, який пограбував 67-річну пенсіонерку. Оперативники Зарічанського відділення поліції затримали 32-річного жителя Красилівського району, який у Хмельницькому пограбував пенсіонерку та, як виявилось згодом, обікрав ще й 9-річного хлопчика. Затриманим виявився 32-річний житель одного із сіл Красилівського району. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і тільки наприкінці лютого звільнився із місць позбавлення волі. Тепер чоловікові доведеться відповідати за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

 

Leave a Comment

Останні новини

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

11 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

11 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

12 години тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

13 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

15 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

16 години тому