Працівники кримінальної поліції впродовж години затримали зловмисника, який пограбував 67-річну пенсіонерку

Оперативники Зарічанського відділення поліції затримали 32-річного жителя Красилівського району, який у Хмельницькому пограбував пенсіонерку..
Фото: hm.npu.gov.ua

Оперативники Зарічанського відділення поліції затримали 32-річного жителя Красилівського району, який у Хмельницькому пограбував пенсіонерку та, як виявилось згодом, обікрав ще й 9-річного хлопчика.

Затриманим виявився 32-річний житель одного із сіл Красилівського району. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і тільки наприкінці лютого звільнився із місць позбавлення волі.

7 квітня чоловік приїхав до Хмельницького, як він каже, для пошуку роботи. Але вже ближче до вечора взявся за старе. Поблизу супермаркету «Сільпо» на вулиці Проспект Миру він визвався допомогти 67-річній пенсіонерці зняти гроші з картки. Але коли та дістала гаманець, він вихопив його і побіг геть.

Потерпіла одразу звернулася із заявою до Зарічанського відділку поліції. Пенсіонерка дала поліцейським детальний опис зловмисника, що допомогло оперативникам швидко знайти і затримати грабіжника неподалік від місця скоєння злочину.

Коли зловмисник вже перебував у приміщенні відділку, туди прийшов 37-річний місцевий житель, який повідомив, що незнайомець викрав у його 9-річного сина смартфон. У затриманому він впізнав крадія. Телефон у нього вилучили.

Тепер чоловікові доведеться відповідати за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському викрито злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне