Патрульні розшукали громадянку, що ймовірно вчинила грабіж

4
Фото: @khmelpolice

Учора, 16 квітня, на службовий планшет патрульним надійшла інформація про те, що на вулиці Гарнізонна, невідома особа, відкрито заволоділа в місцевої жительки грошовими коштами. Після цього жінка сіла в автомобіль, та зникла у невідомому напрямку. Про крадіжку повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Прибувши на місце події, патрульні отримали прикмети для орієнтування ймовірної порушниці та транспортного засобу та направились на її пошуки. Невдовзі, на вулиці Гальчевського, інспектори помітили автомобіль із орієнтування. Патрульні зупинили транспортний засіб, у салоні автомобіля знаходилось четверо осіб, одна з яких підпадала під опис ймовірної порушниці.

5

@khmelpolice

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність громадянки 1996 року народження до вчинення грабежу.
Вкотре наголошуємо, оперативно повідомляйте про правопорушення, адже це допомагає патрульним затримувати ймовірних порушників по гарячих слідах.

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції впродовж години затримали зловмисника, який пограбував 67-річну пенсіонерку. Оперативники Зарічанського відділення поліції затримали 32-річного жителя Красилівського району, який у Хмельницькому пограбував пенсіонерку та, як виявилось згодом, обікрав ще й 9-річного хлопчика. Затриманим виявився 32-річний житель одного із сіл Красилівського району. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і тільки наприкінці лютого звільнився із місць позбавлення волі. Тепер чоловікові доведеться відповідати за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне