Під час рейду в рамках операції «Нерест» на Старокостянтинівщині правоохоронці виявили одразу трьох браконьєрів

Фото: https://hm.npu.gov.ua

Нагадаємо, що наразі триває загальнодержавна операція «Нерест», у рамках якої правоохоронці проводять регулярні рейди по виявленню браконьєрів.

Так, декілька днів тому на Старокостянтинівщині працівники поліції виявили одразу трьох зловмисників, які в період нересту ловили рибу за допомогою «фаток», що є забороненим знаряддям лову.

https://hm.npu.gov.ua

Так, у селі Красносілка вночі на річці Случ правоохоронці виявили 53-річного місцевого жителя, який незаконно виловив 118 рибин краснопірки. 

Наступного дня у цьому ж селі поліцейські виявили ще одного браконьєра — 27-річного місцевого жителя. У нього теж вилучили фатку та 257 рибин.

https://hm.npu.gov.ua

А в селі Самчики на тій же річці Случ 43-річний місцевий житель, на щастя, не встиг наловити багато риби. У нього вилучили фатку і 47 рибин — пліток та карасів.

У всіх трьох випадках працівники Старокостянтинівського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) ККУ. Такі дії караються штрафом від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне