Шепетівчани стали призерами Всеукраїнського фестивалю “Квітуча Україна”

19-20 квітня 2019 р. у місті Києві пройшов ХХ Міжнародний фестиваль-конкурс “Квітуча Україна”. Цей конкурс зібрав творчих дітей з усієї України, яких об’єднує талант та любов до мистецтва, бажання жити музикою, збагачуватися духовно та культурно розвиватися.

Конкурсантів оцінювало компетентне журі фестивалю. Це був справжній вибух талантів та емоцій! Конкурс показав, що українська земля просто безмежна своїми талантами! Журі було дуже складно вибрати найкращих!

Завдяки професійній роботі музичного керівника Курільчик Ольги Миколаївни учні ЗОШ №3 змогли стати переможцям фестивалю: І місце в номінації «Естрадний вокал» посів Плисюк Володимир, ІІ місце виборола вокальна група «Розмай» у складі: Дідик Олени, Сергієнкової Ангеліни, Швороб Ольги, Швед Софії, Паршикової Дар’ї, Скринник Анастасії, Панасевич Анастасії. Їх виступ задав високу планку для інших учасників фестивалю.

Бажаємо нашим талановитим учням творчих злетів та перемог і не зупинятися на вічному шляху покращення та розвитку їх талантів!

Повідомляє сайт міста Шепетівка

Нагадаємо, що шепетівчани вшанували героїв-ліквідаторів у день 33-ї річниці Чорнобильської трагедії. Щоб вшанувати пам’ять чорнобильців зібралися ліквідатори та постраждалі від наслідків аварії, члени Шепетівського міського товариства «Союз Чорнобиль», посадовці міської ради, представники громадських організацій, духовенство та містяни. До присутніх зі словами шани звернувся міський голова Михайло Полодюк. Він подякував ліквідаторам за самопожертву, за те що колись мужньо виконали свій обов’язок. Михайло Полодюк зазначив, що ця аварія могла обернутися катастрофою для всього світу, якби не подвиг тих, хто в перші дні прибув на ліквідацію наслідків вибуху на реакторі.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

12 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

13 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

14 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

15 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

18 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

18 години тому