Шепетівчани стали призерами Всеукраїнського фестивалю “Квітуча Україна”

Шепетівчани стали призерами Всеукраїнського фестивалю "Квітуча Україна"
Фото: shepetivka.com.ua

19-20 квітня 2019 р. у місті Києві пройшов ХХ Міжнародний фестиваль-конкурс “Квітуча Україна”. Цей конкурс зібрав творчих дітей з усієї України, яких об’єднує талант та любов до мистецтва, бажання жити музикою, збагачуватися духовно та культурно розвиватися.

Конкурсантів оцінювало компетентне журі фестивалю. Це був справжній вибух талантів та емоцій! Конкурс показав, що українська земля просто безмежна своїми талантами! Журі було дуже складно вибрати найкращих!

Завдяки професійній роботі музичного керівника Курільчик Ольги Миколаївни учні ЗОШ №3 змогли стати переможцям фестивалю: І місце в номінації «Естрадний вокал» посів Плисюк Володимир, ІІ місце виборола вокальна група «Розмай» у складі: Дідик Олени, Сергієнкової Ангеліни, Швороб Ольги, Швед Софії, Паршикової Дар’ї, Скринник Анастасії, Панасевич Анастасії. Їх виступ задав високу планку для інших учасників фестивалю.

Бажаємо нашим талановитим учням творчих злетів та перемог і не зупинятися на вічному шляху покращення та розвитку їх талантів!

Повідомляє сайт міста Шепетівка

Нагадаємо, що шепетівчани вшанували героїв-ліквідаторів у день 33-ї річниці Чорнобильської трагедії. Щоб вшанувати пам’ять чорнобильців зібралися ліквідатори та постраждалі від наслідків аварії, члени Шепетівського міського товариства «Союз Чорнобиль», посадовці міської ради, представники громадських організацій, духовенство та містяни. До присутніх зі словами шани звернувся міський голова Михайло Полодюк. Він подякував ліквідаторам за самопожертву, за те що колись мужньо виконали свій обов’язок. Михайло Полодюк зазначив, що ця аварія могла обернутися катастрофою для всього світу, якби не подвиг тих, хто в перші дні прибув на ліквідацію наслідків вибуху на реакторі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне