Шепетівські поліцейські розкрили розбійний напад

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали розбійника, який наприкінці квітня цього року побив місцевого мешканця та відібрав у нього мобільний телефон.

На 48-річного шепетівчанина напали у дворі його будинку 26 квітня близько одинадцятої години вечора. Невідомий молодик побив чоловіка, спричинивши йому струс мозку, численні садна і гематоми, та відібрав мобільний телефон “Huawei Honor 7A” вартістю близько 3000 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники кримінальної поліції провели низку оперативних заходів і встановили, що до вчинення розбійного нападу причетний 20-річний місцевий мешканець, якого затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що поліцейські розшукали злочинців, які на Городоччині викрали авто. Молодики на викраденому автомобілі перекинулися в полі. Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

12 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

13 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

13 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

15 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

18 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

18 години тому