Шепетівські поліцейські розкрили розбійний напад

Фото: поліція

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали розбійника, який наприкінці квітня цього року побив місцевого мешканця та відібрав у нього мобільний телефон.

На 48-річного шепетівчанина напали у дворі його будинку 26 квітня близько одинадцятої години вечора. Невідомий молодик побив чоловіка, спричинивши йому струс мозку, численні садна і гематоми, та відібрав мобільний телефон “Huawei Honor 7A” вартістю близько 3000 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники кримінальної поліції провели низку оперативних заходів і встановили, що до вчинення розбійного нападу причетний 20-річний місцевий мешканець, якого затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що поліцейські розшукали злочинців, які на Городоччині викрали авто. Молодики на викраденому автомобілі перекинулися в полі. Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне