Поліцейські розшукали злочинців, які на Городоччині викрали авто

30
Фото: Поліція Городоччини

На Городоччині молодики на викраденому автомобілі перекинулися в полі. Про це повідомляє прес-служба Городоцького відділу поліції. 

До чергової частини надійшло повідомлення про те, що в с. Іванківці Городоцького району невідомі особи в нічну пору доби викрали авто “ЗАЗ Сенс”.

Першочерговими заходами автомобіль в перекинутому стані виявлено на узбіччі автодороги Р50 поблизу с. Кремінна Городоцького району.

Працівники Городоцького відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи для встановлення осіб, які причетні до викрадення автомобіля. Так, оперативно було встановлено особи злочинців, ними виявились місцеві жителі, один із яких неодноразово раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські оперативно затримали розбійника. У Шепетівці раніше судимий місцевий житель, з застосуванням насильства та погрозою вбивства, заволодів у 28-річного місцевого мешканця 300 гривень. Поліцейські швидко встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне