Суд оштрафував бізнесмена Вікарчука на 34 тис. грн за невчасне закриття бару під час карантину

За матеріалами справи 15 жовтня близько 00 год. 20 хв., Віктор Вікарчук, будучи власником ТОВ “Браво”, що на вул. Свобода, 1 А у Хмельницькому, в порушення правил і норм Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», п. 3, п.п. 14 Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22 липня 2020 року, не забезпечив виконання карантинних умов, а саме закриття закладу “Роза-бар”.

Інформує НГП

У постанові суду сказано, що бізнесмен був належним чином повідомлений про дату, місце та час судового розгляду справи засобами SMS-повідомлення, але не з`явився.

Водночас його вина підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, даними переглянутих у суді відеозаписів з нагрудних камер працівників поліції, які підтверджують факти роботи нічного бару в приміщенні, рапортами дільничних інспекторів поліції, рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №35 від 9 жовтня 2020 року, згідно якого у Хмельницькому з 00 год. 00 хв. 12 жовтня 2020 року встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 із забороною роботи після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів / нічних клубів/ а також суб`єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього / ресторанів, кафе, барів тощо/, іншими матеріалами справи.

Постанова суду може протягом десяти днів з дня її винесення до Хмельницького апеляційного суду.

Довідково. Віктор Вікарчук відомий тим, що організовує антикоронавірусні мітинги. В одному з інтерв’ю підприємець сказав, що деякі люди намагалися його переконати не проводити вказаних протестів.

Нагадаємо, що хмельницька поліція склала протокол про адміністративне правопорушення за ст.173-1 КУпАП (“Поширювання неправдивих чуток”) щодо відомого місцевого бізнесмена і керівника ТОВ “Браво” Віктора Вікарчука.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому