Суд оштрафував бізнесмена Вікарчука на 34 тис. грн за невчасне закриття бару під час карантину

Фото: https://ngp-ua.info/

За матеріалами справи 15 жовтня близько 00 год. 20 хв., Віктор Вікарчук, будучи власником ТОВ “Браво”, що на вул. Свобода, 1 А у Хмельницькому, в порушення правил і норм Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», п. 3, п.п. 14 Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22 липня 2020 року, не забезпечив виконання карантинних умов, а саме закриття закладу “Роза-бар”.

Інформує НГП

У постанові суду сказано, що бізнесмен був належним чином повідомлений про дату, місце та час судового розгляду справи засобами SMS-повідомлення, але не з`явився.

Водночас його вина підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, даними переглянутих у суді відеозаписів з нагрудних камер працівників поліції, які підтверджують факти роботи нічного бару в приміщенні, рапортами дільничних інспекторів поліції, рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №35 від 9 жовтня 2020 року, згідно якого у Хмельницькому з 00 год. 00 хв. 12 жовтня 2020 року встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 із забороною роботи після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів / нічних клубів/ а також суб`єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього / ресторанів, кафе, барів тощо/, іншими матеріалами справи.

Постанова суду може протягом десяти днів з дня її винесення до Хмельницького апеляційного суду.

Довідково. Віктор Вікарчук відомий тим, що організовує антикоронавірусні мітинги. В одному з інтерв’ю підприємець сказав, що деякі люди намагалися його переконати не проводити вказаних протестів.

Нагадаємо, що хмельницька поліція склала протокол про адміністративне правопорушення за ст.173-1 КУпАП (“Поширювання неправдивих чуток”) щодо відомого місцевого бізнесмена і керівника ТОВ “Браво” Віктора Вікарчука.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне