У Дунаївцях побили чоловіка через зауваження на російську музику

Днями посеред вулиці у місті Дунаївці на Хмельниччині побили чоловіка. За словами його дружини, конфлікт стався через те, що хлопці нібито слухали російський шансон, а чоловік зробив зауваження. Тепер він у лікарні, а справою займається поліція.

Про інцидент Наталія Алєксєєва написала у соцмережі. Жінка стверджує, що її чоловік зробив зауваження молодикам, які були поряд із магазином в нетверезому стані і слухали російські пісні на повну гучність. У відповідь отримав численні побої.

На відео з камер відеоспостереження, яке є в розпорядженні редакції ХМ-ІНСАЙД, зафіксовано, що спершу двоє чоловіків розмовляють. Згодом один відходить у бік магазину, а другий наздоганяє його, декілька разів штовхає і кидає на асфальт. Уже лежачого потерпілого кривдник добивав кулаками і ногами. У цей час поряд були ще двоє чоловіків, а вулицею проходили люди, які ніяк не реагували на бійку. Зрештою, ймовірно, один з них і відтягнув агресивного молодика. Але той ще добивав, уже лежачого, чоловіка ногами. Далі хлопці сіли в авто і поїхали геть.

Йому нанесли важкі травми, після яких він перебував в реанімаційному відділенні. Попереду ще дороговартісні операції і важка реабілітація. А ці “поціновувачі російського” і надалі гуляють вулицями нашого міста”, – обурюється жінка.

Вона додає, що їх син від початку війни воює за Україну на Донецькому напрямку.

Я хочу запитати: де справедливість, порядність, чесність. Молоді хлопці гинуть за що? Як ви думаєте, який в мене стан? Син через пару днів їде на передову знову, чоловік в лікарні… Будь ласка, прошу всіх небайдужих надати розголосу цій справі”, – зазначає у дописі пані Наталія.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 години тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

7 години тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

10 години тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

11 години тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

14 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

16 години тому