У Дунаївцях побили чоловіка через зауваження на російську музику

Фото: https://www.xm-inside.com/

Днями посеред вулиці у місті Дунаївці на Хмельниччині побили чоловіка. За словами його дружини, конфлікт стався через те, що хлопці нібито слухали російський шансон, а чоловік зробив зауваження. Тепер він у лікарні, а справою займається поліція.

Про інцидент Наталія Алєксєєва написала у соцмережі. Жінка стверджує, що її чоловік зробив зауваження молодикам, які були поряд із магазином в нетверезому стані і слухали російські пісні на повну гучність. У відповідь отримав численні побої.

На відео з камер відеоспостереження, яке є в розпорядженні редакції ХМ-ІНСАЙД, зафіксовано, що спершу двоє чоловіків розмовляють. Згодом один відходить у бік магазину, а другий наздоганяє його, декілька разів штовхає і кидає на асфальт. Уже лежачого потерпілого кривдник добивав кулаками і ногами. У цей час поряд були ще двоє чоловіків, а вулицею проходили люди, які ніяк не реагували на бійку. Зрештою, ймовірно, один з них і відтягнув агресивного молодика. Але той ще добивав, уже лежачого, чоловіка ногами. Далі хлопці сіли в авто і поїхали геть.

Йому нанесли важкі травми, після яких він перебував в реанімаційному відділенні. Попереду ще дороговартісні операції і важка реабілітація. А ці “поціновувачі російського” і надалі гуляють вулицями нашого міста”, – обурюється жінка.

Вона додає, що їх син від початку війни воює за Україну на Донецькому напрямку.

Я хочу запитати: де справедливість, порядність, чесність. Молоді хлопці гинуть за що? Як ви думаєте, який в мене стан? Син через пару днів їде на передову знову, чоловік в лікарні… Будь ласка, прошу всіх небайдужих надати розголосу цій справі”, – зазначає у дописі пані Наталія.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне