У Кам’янці-Подільському бус збив чоловіка на пішохідному переході

Аварія сталася вчора, 7 травня, близько 18:00 години по Хмельницькому шосе в м. Кам’янець-Подільському. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

За попередніми даними, 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мерседес 207», допустив наїзд на пішохода, 32-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. 

В результаті ДТП пішохід отримав закритий перелом ноги, садна голови та обох верхніх кінцівок й був госпіталізований до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні № 1, стан здоров’я середньої важкості.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

Нагадаємо, що у Старокостянтинові сталась ДТП за участі мера. 6 травня близько 16:00 години біля магазину “Орбіта”, що по вулиці Грушевського, сталося ДТП за участю автомобіля, яким керував міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук. 

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

10 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

11 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

11 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

13 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

16 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

16 години тому