У Старокостянтинові сталось ДТП за участі мера

У Старокостянтинові сталось ДТП за участі мера
Фото: Старокостянтинів небайдужий

Про аварію повідомляє сайт “Старокостянтинів небайдужий”.

Вчора, 6 травня близько 16:00 години біля магазину “Орбіта”, що по вулиці Грушевського, сталося ДТП за участю автомобіля, яким керував міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук, йдеться у повідомленні. 

Фото: Старокостянтинів небайдужий

Зіткнулися два автомобілі: “Daewoo”, водій автомобіля не захотів представитись та “Toyota” за кермом якого перебував Микола Мельничук.  

Фото: Старокостянтинів небайдужий

Свідок, який побажав залишитись невідомим, розповів що було раніше:

Я бачив, як автомобіль “Daewoo” рухався по вулиці Грушевського, а потів почув звук голосного удару. Після зіткнення з автомобіля “Toyota” через передні двері пасажира вийшов Василь Пецух, а за ним через ті ж двері – Микола Мельничук.

Журналісти “Старокостянтинів небайдужий” пишуть, що Микола Степанович нервував та багато розмовляв телефоном. Згодом, як зазначають у статті, на місці події з’явилися:

  1. Мельник Сергій Васильович, начальник Старокостянтинівського РВ УМВС у 2000-2005 рр., та в минулому т.в.о. заступника начальника УМВС України в Хмельницькій області;
  2. Степанишин Олександр Дмитрович, секретар Старокостянтинівської міської ради;
  3. Хачатрян Армен Гензелович, керівник приватного підприємства “Строй-сервіс-999”

Учасник ДТП, водій автомобіля “Daewoo” відмовився надати коментарі для СНБ. 

Нагадаємо, у Шепетівському районі група осіб побила та пограбувала 23-річного чоловіка. Тікаючи від зловмисників, останній сховався у будинку своєї тітки, але це не спинило нападників — вони підпалили будинок. Слідчі разом з працівниками кримінальної поліції оперативно встановили особи правопорушників, двом з них вже оголосили про підозру.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне