У Хмельницькому розпочався опалювальний сезон

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2019-2020 років.

У зв’язку із зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденцією до подальшого її зниження міський голова зобов’язав міське управління житлово-комунального господарства, міське комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго” і комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі” з 28 жовтня провести поетапне включення опалення у житлових будинках міста та всіх інших споживачів. На період включення котелень та теплових мереж забезпечити роботу обслуговуючого персоналу цілодобово.

Квартирно-експлуатаційному відділу міста Хмельницького, підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, також рекомендовано провести поетапне включення опалення житлових будинків міста. Забезпечити роботу обслуговуючого персоналу в цілодобовому режимі на період включення котелень та теплових мереж.

Керівників міського комунального підприємства “Хмельницьктеплокомуненерго” та комунального підприємства “Південно-Західні тепломережі” зобов’язано забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.

«Місто до нового опалювального сезону готове. Ще з 3 жовтня під час похолодань опалюємо школи, дитсадки, медичні заклади. З понеділка поступово запускаємо опалення і в багатоквартирних будинках», – зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, що підозрюваному в крадіжці грошей і ноутбука з дитячого садка суд продовжив строк під вартою.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

2 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому