У Шепетівці під час пожежі загинув 75-річний чоловік

3 лютого о 10:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Першотравнева в м. Шепетівка. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

km.dsns.gov

Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 10 кв. м. Під час розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 75-річного власника оселі без ознак життя.

km.dsns.gov

Пожежу локалізовано о 10:25 та ліквідовано о 10:29. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Служба порятунку Хмельниччини вкотре закликає громадян  стежити за протипожежним станом домогосподарств! Адже пожежу краще попередити, аніж потім мати справу із її наслідками. Бережіть своє життя та життя близьких людей!

Нагадаємо, що рятувальники за минулу добу ліквідували дві пожежі. Минулої доби в області виникло дві пожежі, які вдалось швидко приборкати силами рятувальних підрозділів. 1 лютого о 12:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у  с. Улашанівка Славутського району виникла пожежа житлового будинку. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 18 Державної пожежно-рятувальної, які побороли загорання будинку і не допустили подальше розповсюдження вогню. В результаті пожежі було знищено перекриття  на площі 2 кв.м. О 17:39 тривожний сигнал пролунав у 34 Державному пожежно-рятувальному пості. Як виявилось, допомоги потребують у  с. Пасічна Старосинявського району — там загорівся приватний сінник. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Вогнем знищено 0,3т. сіна.

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

8 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

9 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

13 години тому

На Летичівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника

За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

13 години тому

Прокурори відстояли покарання для жителя Летичева, який вкрав у пенсіонерки усі заощадження

У січні цього року судом визнано винними 24-річного мешканця смт Летичів у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, в особливо…

15 години тому

Фінансування ЗСУ з місцевих бюджетів: допомога фронту чи нецільове використання коштів?

Чинне законодавство передбачає три способи допомоги ЗСУ за рахунок коштів місцевих бюджетів.

16 години тому