У Шепетівці під час пожежі загинув 75-річний чоловік

1
Фото: km.dsns.gov

3 лютого о 10:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Першотравнева в м. Шепетівка. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

2

km.dsns.gov

Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 10 кв. м. Під час розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 75-річного власника оселі без ознак життя.

3

km.dsns.gov

Пожежу локалізовано о 10:25 та ліквідовано о 10:29. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Служба порятунку Хмельниччини вкотре закликає громадян  стежити за протипожежним станом домогосподарств! Адже пожежу краще попередити, аніж потім мати справу із її наслідками. Бережіть своє життя та життя близьких людей!

Нагадаємо, що рятувальники за минулу добу ліквідували дві пожежі. Минулої доби в області виникло дві пожежі, які вдалось швидко приборкати силами рятувальних підрозділів. 1 лютого о 12:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у  с. Улашанівка Славутського району виникла пожежа житлового будинку. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 18 Державної пожежно-рятувальної, які побороли загорання будинку і не допустили подальше розповсюдження вогню. В результаті пожежі було знищено перекриття  на площі 2 кв.м. О 17:39 тривожний сигнал пролунав у 34 Державному пожежно-рятувальному пості. Як виявилось, допомоги потребують у  с. Пасічна Старосинявського району — там загорівся приватний сінник. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Вогнем знищено 0,3т. сіна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне