В перший день весни на Хмельниччині сталося дві пожежі

О 02:24 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення  про пожежу  житлового будинку  у с. Слобідка-Рохтівська. На місце події було відразу направлено чергове відділення рятувальників 6 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Ходоровці. Пожежу було локалізовано о 02:46 та ліквідовано о 02:50.  Причина пожежі наразі з’ясовується. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 01:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Шатерники. Негайно до місця події було направлено чергове відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також до ліквідації пожежі було залучено місцеву пожежну команду с. Ганнопіль. Завдяки злагодженим та професійним діям, вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу о 02:10, ліквідувати – о 02:17, не допустивши  подальшого поширення вогню.

km.dsns.gov

Внаслідок пожежі вогнем знищено 48 кв.м покриття та пошкоджено домашні речі. Причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Нещасних випадків під час пожежі не було.

Нагадаємо, що 27 лютого о 10:34 на Оперативно-координаційний центр Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Подільській в обласному центрі. Через сильне задимлення і надмірне пожежне навантаження бійцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Під час розвідки було врятовано 50-річну жінку, яку вогнеборці вивели сходовою клітиною на повітря та передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги.

Leave a Comment

Останні новини

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

11 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

11 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

12 години тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

13 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

15 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

16 години тому