В перший день весни на Хмельниччині сталося дві пожежі

В перший день весни на Хмельниччині сталося дві пожежі
Фото: km.dsns.gov

О 02:24 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення  про пожежу  житлового будинку  у с. Слобідка-Рохтівська. На місце події було відразу направлено чергове відділення рятувальників 6 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Ходоровці. Пожежу було локалізовано о 02:46 та ліквідовано о 02:50.  Причина пожежі наразі з’ясовується. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 01:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Шатерники. Негайно до місця події було направлено чергове відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також до ліквідації пожежі було залучено місцеву пожежну команду с. Ганнопіль. Завдяки злагодженим та професійним діям, вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу о 02:10, ліквідувати – о 02:17, не допустивши  подальшого поширення вогню.

km.dsns.gov

Внаслідок пожежі вогнем знищено 48 кв.м покриття та пошкоджено домашні речі. Причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Нещасних випадків під час пожежі не було.

Нагадаємо, що 27 лютого о 10:34 на Оперативно-координаційний центр Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Подільській в обласному центрі. Через сильне задимлення і надмірне пожежне навантаження бійцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Під час розвідки було врятовано 50-річну жінку, яку вогнеборці вивели сходовою клітиною на повітря та передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне