Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталося чотири ДТП з травмованими

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися на автодорозі «Житомир — Чернівці», ще дві — у м. Хмельницькому. В результаті аварій постраждало четверо осіб, слідчі встановлюють усі обставини подій.

Так, 16 вересня близько 11:00 години на Старокостянтинівщині, неподалік с. Красносілка, відбулося зіткнення між автомобілем «Renault» під керуванням 43-річного хмельничанина та трактором «CLAAS AXION 850», за кермом якого перебував 50-річний житель с. Великий Чернятин. Внаслідок аварії 72-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Старокостянтиніської багатопрофільної лікарні.

Інша автопригода сталася того ж дня близько 19:30 години поблизу с. Ружичанка. Автомобіль «Mercedes Benz» зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», який в подальшому в’їхав в мікроавтобус «Mercedes Benz Vito». В результаті аварії 60-річна пасажирка автомобіля «Mercedes Benz» отримала тілесні ушкодження.

Близько 21:40 години в м. Хмельницькому по вул. Прибузькій зіткнулися автомобіль «Nissan», за кермом якого перебував 43-річний місцевий житель, та мотоцикл «HYOSUNG» під керуванням 21-річного хмельничанина. Внаслідок ДТП травмувався водій мотоциклу, його госпіталізували до хірургічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Ще одна автопригода сталася вчора, 17 вересня, близько 18:20 години в м. Хмельницькому по вулиці Степана Бандери. Не розминулися автомобіль «Volkswagen», за кермом якого перебував 70-річний місцевий житель, та мотоцикл «Honda» під керуванням 27-річного місцевого жителя. В результаті зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу.

В усіх випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

2 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

2 дні тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

2 дні тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

2 дні тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

2 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

3 дні тому