Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталося чотири ДТП з травмованими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися на автодорозі «Житомир — Чернівці», ще дві — у м. Хмельницькому. В результаті аварій постраждало четверо осіб, слідчі встановлюють усі обставини подій.

Так, 16 вересня близько 11:00 години на Старокостянтинівщині, неподалік с. Красносілка, відбулося зіткнення між автомобілем «Renault» під керуванням 43-річного хмельничанина та трактором «CLAAS AXION 850», за кермом якого перебував 50-річний житель с. Великий Чернятин. Внаслідок аварії 72-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Старокостянтиніської багатопрофільної лікарні.

Інша автопригода сталася того ж дня близько 19:30 години поблизу с. Ружичанка. Автомобіль «Mercedes Benz» зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», який в подальшому в’їхав в мікроавтобус «Mercedes Benz Vito». В результаті аварії 60-річна пасажирка автомобіля «Mercedes Benz» отримала тілесні ушкодження.

Близько 21:40 години в м. Хмельницькому по вул. Прибузькій зіткнулися автомобіль «Nissan», за кермом якого перебував 43-річний місцевий житель, та мотоцикл «HYOSUNG» під керуванням 21-річного хмельничанина. Внаслідок ДТП травмувався водій мотоциклу, його госпіталізували до хірургічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Ще одна автопригода сталася вчора, 17 вересня, близько 18:20 години в м. Хмельницькому по вулиці Степана Бандери. Не розминулися автомобіль «Volkswagen», за кермом якого перебував 70-річний місцевий житель, та мотоцикл «Honda» під керуванням 27-річного місцевого жителя. В результаті зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу.

В усіх випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне