За знущання над колишньою дружиною 36-річний полончанин отримав покарання

Полонський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у вигляді двохсот годин громадських робіт.
 
Нагадаємо, що в листопаді минулого року слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили кривднику підозру за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство).
 
Працівники поліції Шепетівського району впродовж 2021-2022 років проводили профілактичні бесіди, виносили термінові заборонні приписи, складали адміністративні протоколи на чоловіка за вчинення домашнього насильства.
 
За зібраними поліцейськими доказами Полонський районний суд тричі виносив постанови, якими притягував зловмисника до адміністративної відповідальності. Четвертий факт домашнього насильства правоохоронці зафіксували у жовтні минулого року.
 
Чоловік прийшов до помешкання колишньої співмешканки та вчинив конфлікт. Погрожував, ображав, проявляв агресію, усе це в присутності сина потерпілої. Жінка вкотре звернулась до поліції.
 
Цього разу слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження, повідомили кривднику про підозру та направили до суду обвинувальний акт.
 
Закликаємо усіх, хто потерпає від домашнього насильства: не зволікайте! Звертайтесь до найближчого відділку поліції або за телефоном «102» та повідомляйте про такі факти. Вам нададуть допомогу, а кривдник отримає заслужене покарання.
 

 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

1 годину тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

4 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

5 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

7 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

7 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

8 години тому