За знущання над колишньою дружиною 36-річний полончанин отримав покарання

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
Полонський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у вигляді двохсот годин громадських робіт.
 
Нагадаємо, що в листопаді минулого року слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили кривднику підозру за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство).
 
Працівники поліції Шепетівського району впродовж 2021-2022 років проводили профілактичні бесіди, виносили термінові заборонні приписи, складали адміністративні протоколи на чоловіка за вчинення домашнього насильства.
 
За зібраними поліцейськими доказами Полонський районний суд тричі виносив постанови, якими притягував зловмисника до адміністративної відповідальності. Четвертий факт домашнього насильства правоохоронці зафіксували у жовтні минулого року.
 
Чоловік прийшов до помешкання колишньої співмешканки та вчинив конфлікт. Погрожував, ображав, проявляв агресію, усе це в присутності сина потерпілої. Жінка вкотре звернулась до поліції.
 
Цього разу слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження, повідомили кривднику про підозру та направили до суду обвинувальний акт.
 
Закликаємо усіх, хто потерпає від домашнього насильства: не зволікайте! Звертайтесь до найближчого відділку поліції або за телефоном «102» та повідомляйте про такі факти. Вам нададуть допомогу, а кривдник отримає заслужене покарання.
 
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне