Хмельничани збирають кошти на лікування для Віки Манзюк, яка постраждала у ДТП, що спричинив Роман Миколаїв

Фото: Натілія Свьонтек

Прохання допомогти зібрати для дівчинки, яка постраждала у ДТП, що спричинив екс-директор Департаменту освіти міста Хмельницького Роман Миколаїв, кошти на лікування хмельничани отримують у месенджерах та соцмережах.

Хмельничанка Наталія Свьонтек опублікувала на своїй сторінці у Facebook допис про потреби Віки.

Зокрема, жінка пише, що нині Віці необхідно 50 000 гривень для часткового відновлення зору.

“Наразі Віка прикута до інвалідного крісла. Все літо йшла боротьба за відновлення її до життя. Щодня погодинно ліки, краплі, мазі; консультації та обстеження…Вже зняли металеву конструкцію з живота, яка фіксувала кістки тазу. Але ручка досі знаходиться у металевій конструкції, яку планують знімати у вересні, а в жовтні необхідно їхати до «Охматдит» аби рятувати праве око, яке постраждало внаслідок удару під час аварії і втрачено повністю зір. Аби дати можливість бачити хоча б на 20-30% необхідно замінити пошкоджений кристалик, підшити рогозівку, вшити лінзу. Щонайменше на це необхідно 50 тисяч. На жаль, немає батька і Антоніні доводиться тепер самій шукати кошти та доглядати дитину,” – пише хмельничанка.

У смертельній ДТП Віка втратила батька, а її мати також після автотрощі перебувала у лікарні.

Дівчинка після аварії була у найважчому стані.

Роман Миколаїв, який був за кермом автівки, і досі перебуває в СІЗО.

Нагадаємо, що у березні 2017 року депутати Хмельницької міської ради виділили 50 000 гривень на лікування для екс-мера Хмельницького Івана Бухала.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне