12 березня рятувальники Хмельниччини вдало ліквідували три пожежі

Фото: km.dsns.gov

12 березня сталися пожежі в трьох районах області: Ярмолинецькому, Старокостянтинівському та Хмельницькому. Без потерпілих, на жаль, не обійшлося.

О 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Михалківці Ярмолинецького району.

До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 12 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 09:18 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:22 – остаточно ліквідувати, не допустивши розповсюдження вогню на поряд розташований житловий будинок.

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 08:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди житлового сектору в с. Григорівка Старокостянтинівського району. На боротьбу з вогнем було спрямовано черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 14 кв.м було локалізовано о 08:53 та ліквідовано о 08:55. Причина пожежі встановлюється.

с. Григорівка

О 00:04 на Оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Мар’янівка.

Негайно на місце події було направлено чергові відділення 4 та 37 Державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття підрозділів горіло в одній із кімнат будинку на 5 кв.м. Під час розвідки вогнеборцям вдалось врятувати трьох мешканців будинку: двох травмованих жінок 40 та 62 років та 39-річного чоловіка. Діючи оперативно та злагоджено, бійці ДСНС локалізували пожежу о 00:09 та повністю його ліквідували о 00:12, врятувавши житловий будинок від знищення вогнем.

До гасіння пожежі залучалось 9 вогнеборців на 2 одиницях пожежно-рятувальної техніки. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння в стані алкогольного сп’яніння.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне