12 жовтня в Хмельницькому розпочато опалювальний сезон

Фото: https://konkurent.ua/

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин. Рішення прийнято у зв’язку із різким зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до її подальшого зниження.

Відповідно до розпорядження Департамент інфраструктури міста, міське комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» та комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі» мають провести поетапне включення опалення житлових будинків міста та всіх інших споживачів з 12 жовтня та забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення котелень та теплових мереж.

Квартирно-експлуатаційному відділу м. Хмельницького, підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, рекомендовано провести поетапне включення опалення житлових будинків міста, забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення в роботу котелень та теплових мереж.

Керівників міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» та комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» зобов’язано забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.

 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне