13 пожеж, з яких 5 — на відкритій місцевості — така статистика пожеж за минулу добу на Хмельниччині

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж минулої доби вогнеборцям довелося 13 разів виїжджати на ліквідацію пожеж, що виникли в 9-ти районах області.

Ймовірно, з однієї причини — через необережне поводження з вогнем — виникло 5 пожеж сухостою у мікрорайоні Книжківці обласного центру та селах: Дерев’яне та Смотрич Кам’янець-Подільського, Видава Волочиського, Грицьків Городоцького районів області. В усіх випадках вогнеборці оперативно зреагували та приборкали вогонь, не давши йому шансів на розповсюдження.

Також 4 березня було два загоряння у приватних житлових будинках у с. Калитинці Ізяславського та с. Воронківці Старокостянтинівського районів, що сталися, вірогідно, через необережність із вогнем. Пожежу швидко зупинили бійці 13 та 19 Державних пожежно-рятувальних частин, також до гасіння залучалися місцеві пожежні команди із сіл Михнів та Миролюбне.

Пожежі господарчих споруд, що виникли у приватних домогосподарствах міста Деражня та сіл Киселі Старокостянтинівського і Жабенці Новоушицького районів, оперативно ліквідували рятувальники 19, 16 та 11 ДПРЧ, а також МПК с. Самчики. Ймовірною причиною усіх трьох загорянь вважається потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Окрім того, горіли: сінник — у с. Адамівка Віньковецького району, де вогонь встиг знищити понад тонну сіна; приватний гараж, всередині якого полум’я добряче пошкодило автомобіль “Таврія” — у м. Старокостянтинів; та легковий автомобіль ВАЗ-2109 — у с. Струга Новоушицького району. Усі три загоряння були ліквідовані силами підрозділів ДСНС області та МПК с. Самчики у тих розмірах, яких вони набули на момент їх прибуття.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне