1704 сертифікати на комп’ютерну техніку отримали освітяни Хмельниччини

Фото: Хмельницька обласна державна адміністрація
Сьогодні, в час коли наша країна вчергове виборює свою незалежність, роль освітян є надважливою, адже саме вони виховують та формують молоде покоління, яке в майбутньому відбудовуватиме Україну. Про це сказав начальник ОВА Сергій Гамалій під час наради з представниками освітньої галузі.
 
 
Варто зазначити, що попри війну навчальний процес на Хмельниччині практично не припинявся. Освітяни області сумлінно і самовіддано виконують свій професійний обов’язок. Створено розгалужену мережу закладів освіти для навчання, розвитку здібностей та обдарувань, здобуття повноцінної, якісної освіти, суспільної активності учнів і студентської молоді, які зараз надають освітні послуги не лише для жителів Хмельниччини, але і для тимчасово переміщених осіб та для учнів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях і за кордоном.
 
“Щиро вдячний вам за наполегливу працю та виховання нашого молодого покоління, за волонтерську діяльність як в допомозі внутрішньо переміщеним особам, так і Збройним Силам України, – зазначив Сергій Гамалій. – Ваш вагомий внесок оцінюють не лише у Міністерстві освіти і науки України, а й наші іноземні партнери. Підтвердженням цього є матеріальна та технічна допомога закладам освіти області, зокрема, ноутбуки та School Box, які ви сьогодні отримаєте .”
 

Хмельницька обласна державна адміністрація

 
Відтак, за підтримки Міністерства освіти і науки України та за сприянням Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) заклади загальної середньої освіти області отримають новорічний подарунок, а саме 1704 ноутбуків, для забезпечення безперервної освіти в Україні.
 
Також очільник області вручив кращим освітянам відзнаки Міністерства освіти і науки України.
 
Далі учасники наради підбили підсумки роботи освітянської галузі Хмельницької області у 2022 році та окреслили плани на наступний рік.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне