18 квітня у Нетішині навчали протидіяти торгівлі людьми

Фото: www.netishynrada.gov.ua

Чи потрапляли ви у ситуацію, коли вас позбавляли вільного пересування відібравши документи? А може вам пообіцяли добре оплачувану роботу за кордоном, а потім не заплатили? Ви не мали можливості за власним бажанням покинути роботу? А чули, як примушують жебракувати проти волі? Знайте, що в таких випадках ви є постраждалим від злочину торгівлі людьми. Про ознаки торгівлі людьми, чинне законодавство, встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, заклади, в яких допомагають особам, що постраждали, взаємодію суб’єктів, які здійснюють заходи у цій сфері, навчали 18 квітня у місті Нетішин.

Навчальний тренінг пройшов у рамках реалізації Хмельницького регіонального компоненту проекту «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», який організувало управління соціального захисту населення виконкому міської ради.

Провела тренінг Президент благодійного Фонду «Ксена» Оксана Устинова. У заході взяли участь заступник міського голови Ольга Бобіна, представники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, освітяни, представники культури, охорони здоров’я, соціального захисту, центру зайнятості. Присутні обмінювались досвідом і розбирали різні ситуації, знайомились з презентаціями та обговорювали проблеми, проводили інтерв’ю і вивчали випадки. Наприкінці тренінгу всі учасники отримали сертифікати, які підтверджують, що вони пройшли навчання за програмою протидії торгівлі людьми.

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне