20 квітня вогнеборці Хмельниччини ліквідували 6 пожеж

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
20 квітня на території Хмельниччини зареєстровано шість пожеж.
 
Так, у м. Хмельницький на вул. Просп. Миру вогнеборці ліквідували пожежу легковика. Вогнем пошкоджено салон автівки та знищено моторний відсік. Причина пожежі встановлюється.
 
На вул. Свободи в сел. Летичів, палала допоміжна споруда житлового сектору. Вогнеборці швидко ліквідували пожежу запобігши значним матеріальним збиткам.
 
Також господарчі споруди палали в с. Пиляї, Шепетівського району та в с. Кальня, Хмельницького району. Ці пожежі ліквідували бійці 21 й 11 Державних пожежно-рятувальних частин та 28 Державного пожежно-рятувального поста.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
В с. Довгалівка що на Шепетівщині виникла пожежа житлового будинку. На момент прибуття рятувальників площа пожежі сягала 150 м.кв. Завдяки злагодженим діям вогнеборців пожежу вдалось ліквідувати в тих межах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Вогнем пошкоджено покриття будинку. Пожежу ліквідували надзвичайники 24 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди сел. Ямпіль.
 
Житловий будинок палав і на Кам’янеччині, пожежа виникла в одній з кімнат. До місця події прибули вогнеборці 12 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди сел. Дунаївці. Вогонь встиг розповсюдитись на площі 8 м.кв., в тих межах пожежу вдалось приборкати.
 
Нещасних випадків на подіях не було.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне