24-25 серпня на Хмельниччині влаштовують легкоатлетичний турнір

Фото: www.adm-km.gov.ua

У Хмельницькому за ініціативи регіонального відділення Національного олімпійського комітету України втретє проводиться Відкритий обласний турнір з легкої атлетики серед ветеранів. Також започатковується турнір з легкоатлетичних стрибків для всіх вікових груп на честь першого майстра спорту зі стрибків у висоту серед жінок в Україні Олени Шабленко (Кудрявцевої).

Мета змагань: популяризація та розвиток ветеранського спортивного руху; пропаганда здорового способу життя; залучення осіб середнього та старшого віку, спортсменів різних вікових категорій, аматорів спорту до активних занять легкою атлетикою; визначення кращих спортсменів до складу збірної команди Хмельницької області для участі у Кубку України серед ветеранів.

Змагання відбудуться 24-25 серпня 2019 року за адресою: м.Хмельницький, вул.Проскурівська, 81, спорткомлекс «Поділля».

Приїзд команд 23 серпня 2019 року. Прийом іменних заявок та мандатна комісія проводиться 23 серпня 2019 року в офісі відділення НОК України в Хмельницькій області з 16.00 до 19.00 за адресою вул. Пилипчука, 41, та 24 серпня 2019 року до 10.00 год. у спорткомлексі «Поділля».

Початок змагань: 24 серпня –з 12.00 год., 25 cерпня- з 10.00.

До участі у змаганнях ветеранів допускаються чоловіки і жінки, яким на 23 серпня 2019 року виповнилося 30 років і старші, а в стрибкових дисциплінах – особи 2006 року народження і старші з Хмельницької області та спортсмени, заявлені від інших регіонів України.

До змагань долучаться команди міст, районів, спортивних клубів, КФК, спортивних товариств та відомств. Свою участь вже підтвердили як відомі і досвідчені спортсмени (олімпійці, призери всеукраїнських та міжнародних спортивних форумів серед ветеранів), так і любителі бігу та спортивної ходьби, учасники АТО, ООС, ветерани військової служби, пенсіонери віком до 81 року з Хмельницької, Чернівецької, Вінницької областей, міста Києва.

Відповідно до Правил ІААФ (Правило 143.7, 143.8, 143.9) кожен учасник повинен мати два стартових номери (допускається один номер в стрибунів у висоту та метальників), що відповідають його стартовому номеру в заявочному листі команди.  За їх відсутності номери можна отримати під час реєстрації.

Снаряди (ядра, списи, диски)- відповідно до вікової категорії.
Кількість учасників у кожній дисципліні – необмежена.

Характер заходу:
– Змагання особисто-командні .
– Кожен спортсмен може змагатись у чотирьох дисциплінах. До командного заліку зараховується 2 найкращих результати.

Програма змагань:
Жінки і чоловіки біг на: 100 м, 200м, 400м, 800м, 1500м, 3000м, 5000м, спортивна ходьба на 3000м, стрибки у висоту, стрибки у довжину, потрійний стрибок, штовхання ядра, метання списа, диска.
Визначення переможців та нагородження.

– Особиста першість у кожній cтрибковій дисципліні програми (висота, довжина, потрійний стрибок) визначається за кращим результатом за рейтингом. Переможці нагороджуються грамотами та призами.

– Переможці та призери в особистій першості серед ветеранів у кожному виді програми нагороджуються медалями та грамотами згідно з особистими рейтингамиWMA, визначеними за допомогою електронного калькулятора “WMAAge-gradingcalculator”.

–  Призами нагороджується спортсмени-ветерани, які у змаганнях серед чоловіків та жінок за загальним рейтингом показали кращий результат. Командна першість визначається загальною сумою 10 кращих результатів особистих рейтингів WMA. Команди-призери серед міст та районів нагороджуються кубками і дипломами.

www.adm-km.gov.ua

–  Протести розглядаються відповідно до Правил ІААФ.
–  Безпека та підготовка місць проведення заходу.
–  Безпека та підготовка місць проведення змагань здійснюється організаторами згідно міжнародних правил ІААФ.
– Відповідальність за стан здоров’я учасників змагань несуть медичні установи за місцем проживання, які дали дозвіл спортсменам на участь у змаганнях, організації, які направляють команди чи окремих спортсменів на змагання, особиста заява за формою картки учасника.
– Відрядження учасників, тренерів і представників (керівників) команд на змагання (проживання, проїзд до місця змагань і місця проживання, добові в дорозі і харчування в дні змагань) – за рахунок організацій, що відряджають.
– ФЛАХ забезпечує суддівство змагань (підготовка, відбір, призначення суддів відповідних кваліфікаційних категорій), випуск підсумкової інформації про змагання.

Заявки на участь у змаганнях надсилати: Віктор Флентін, e-mail: [email protected], тел. 0673810538.

Організовують змагання Відділення НОК України в Хмельницькій області, Федерація легкої атлетики Хмельницької області, Клуб ветеранів легкої атлетики Хмельницької області за підтримки управління молоді та спорту Хмельницької ОДА та Хмельницької обласної організації ветеранів спорту.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне