29-річний славутчанин викрав гроші, які збирали на операцію школяреві

Фото: hm.npu.gov.ua

Подія мала місце в райцентрі Славута ввечері 11 січня, а вже 12-го вранці оперативники затримали 29-річного грабіжника і доправили його у відділок поліції.

Наразі мешканці Славути активно збирають кошти, щоб допомогти місцевому школяреві зробити термінову операцію на серці. Рідні Богдана розмістили скриньки для пожертв у магазинах та інших публічних місцях.

hm.npu.gov.ua

Скориставшись цим, зловмисник, зайшовши у магазин, схопив з прилавку скриньку і кинувся геть. Продавчиня одразу ж викликала на місце події поліцейських. Жінка детально описала грабіжника, додаткову інформацію надали й свідки з інших кіосків. У результаті вже наступного ранку оперативники Славутського відділу поліції затримали зловмисника і доправили його у відділок.

hm.npu.gov.ua

Грабіжником виявився 29-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За його ж словами, у скриньці було 270 гривень, які він витратив на випивку і продукти.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне