31 грудня у Славутському районі сталася смертельна ДТП

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної  пригоди поблизу с. Губельці Славутського району, у якій одна людина загинула, а ще троє травмувалися. 

31 грудня 2019 року, близько 12.30 години,  на автодорозі  сполученням Славута-Корець-Антоніни, 25-річний водій автомобіля  “ВАЗ 2105”, рухаючись в напрямку м. Славути, не впорався з керуванням. В результаті транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем “Газель” під керуванням 42-річного жителя м. Славути.

hm.npu.gov.ua

 Внаслідок ДТП на місці події загинув 18-річний пасажир «ВАЗа». Водій «Жигулів», а також водій і 29-річний пасажир «Газелі»  отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані до районної лікарні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне