Алкоголь перевищував норму у 13 разів: поліцейські затримали винуватця ДТП, який травмував неповнолітнього і зник

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Перевірка водія за допомогою приладу «Драгер» показала, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння — 2.42 проміле. Це майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 грудня, близько 22.30 години в селі Капустяни Новоушицького району. 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», скоїв наїзд на 17-річного хлопця, після чого зник з місця події. Свідки викликали «швидку» та поліцію. У потерпілого діагностували перелом лівої ноги. 

Наряд групи реагування патрульної поліції по «гарячих слідах» встановив, розшукав і затримав зловмисника.

До речі, близько місяця тому поліцейські вже притягували його до адміністративної відповідальності за перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Тоді Новоушицький районний суд наклав на зловмисника штраф і позбавив права керування. Але, як бачимо, горе-водія це не зупинило.

Після вчинення ДТП автомобіль він заховав у знайомих, проте поліцейські впродовж години розшукали і транспортний засіб, і порушника. Перевірка за допомогою приладу «Драгер» показала, що водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння — 2.42 проміле.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне