АТ «Хмельницькобленерго» оштрафували на 85 тисяч гривень за недотримання графіків відключень

Фото: https://hoe.com.ua/

НКРЕКП сьогодні під час свого засідання постановою оштрафувала АТ «Хмельницькобленерго» на 85 тисяч гривень за проблеми з графіками погодинних відключень на Хмельниччині, до прикладу, відсутність у них певних вулиць, перевищення максимальної тривалості припинення електропостачання. 

Повідомляє ЖАР.INFO.

З тексту Постанови постанови НКРЕКП видно, що державний регулятор провів позапланову виїзну перевірку АТ «Хмельницькобленерго» 10 січня. Під час перевірки досліджували, як компанія проводила відключення електропостачання у період з 15 листопада до 27 грудня минулого року. Причиною стало звернення громадянки Агєєвої, яка скаржилася, що відключення електропостачання в області є нерівномірними та несправедливими. Зокрема, деякі споживачі залишалися без світла близько 30 годин.

Під час відкритого засідання НКРЕКП і представники комісії, і директор АТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук зазначили, що перевірки все ще тривають. Їх проводять за зверненнями інших жителів Хмельниччини. Тому цілком можливо, що компанія може ще отримати інші штрафи

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне