Двоє в лікарні: наслідки аварії на Віньковеччині

наслідки аварії на Віньковеччині
Фото: ГУ Національної поліції у Хмельницькій області

Аварія сталася вчора, 6 травня, близько 17:05 години на автодорозі між селами Охрімівці та Яснозіря Віньковецького району. Про ДТП повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

За попередніми даними, 34-річний житель с. Охрімівці, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», не врахував безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес-Бенс», що належить 38-річному жителю с. Адамівка.

Внаслідок ДТП травмувалися двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ». 52-річний житель с. Охрімівці отримав забій грудної клітини, а 28-річний житель с. Охрімівці — перелом стегна та забій грудної клітини. Потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення Віньковецької центральної районної лікарні.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

Нагадаємо, 6 травня, у Хмельницькому сталася дорожньо-транспортна пригода. Під час аварії мікроавтобус «Mercedes-Benz» врізався в кіоск, встановлений на зупинці громадського транспорту по вулиці Кам‘янецькій. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне