Без блузки і з судимістю: суд ухвалив вирок обвинуваченій у крадіжці

35
Фото: gp.gov.ua

У вересні цього року 20-річна жителька села Білогірського району у магазині в Шепетівці зняла з вішалки жіночу блузку та нишком поклала її у пакет. І, не представивши на касі до оплати, вийшла з приміщення. Тож власниці магазину молода жінка завдала 800 гривень шкоди – така вартість блузки.

Та жінкам вдалося примиритися. Про це свідчить укладена між ними угода про примирення.

«Згідно з даною угодою обвинувачена та потерпіла дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій за ч.1 ст. 185 КК України, істотних для даного кримінального провадження обставин, а також на призначення покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень», – ідеться у вироку Шепетівського міськрайонного суду.

Відтак суд затвердив угоду про примирення, визнавши обвинувачену в крадіжці винною, та призначив обумовлене покарання. Речовий доказ – блузку – повернули власниці магазину.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Довідково: Згідно з частиною 3 статті 469 КПК України угода про примирення між потерпілим та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості та у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, що на Хмельниччині за перший день ожеледиці поліція зафіксувала 27 ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне