Білогірська ОТГ отримала нову місцеву пожежну команду

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

На Хмельниччині відкрито чергову місцеву пожежу команду, яка  пильнуватиме безпеку жителів Білогірської об’єднаної територіальної громади.

Створення нових місцевих пожежних команд в об’єднаних територіальних громадах  значно підвищує рівень безпеки жителів  найвіддаленіших населених пунктів,  сприяє зменшенню кількості випадків травмування  і загибелі людей, матеріальних збитків внаслідок пожеж, ліквідація яких відбувається на початковій стадії.

Так, 25 лютого Білогірська об’єднана територіальна громада, що  на Хмельниччині, отримала нову місцеву пожежну команду, урочисте відкриття якої відбулося в с. Сивки. Підрозділ МПК буде надійним щитом від ймовірних небезпек, пов’язаних із пожежами та іншими надзвичайними подіями для майже 1500 мешканців семи навколишніх сіл.

Новоспечені вогнеборці забезпечені усім необхідним для виконання обов’язків: захисним одягом і спорядженням, пожежним автомобілем, спецінструментом та  мотопомпою. Місцеві вогнеборці вже заступили на чергування та готові захищати громаду від лиха.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне