Білогірські поліцейські розшукали і затримали нетверезого водія, який збив дівчину та втік з місця події

Фото: https://hm.npu.gov.ua

Працівники Білогірського відділення поліції затримали водія, який керуючи автомобілем «ВАЗ 2106» у стані алкогольного сп’яніння, збив 24-річну дівчину. Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді ампутації правої ноги.

Як встановили працівники поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 20 квітня близько 00.30 годин в центрі села Миклаші Білогірського району. 21-річний водій «ВАЗа», перебуваючи напідпитку, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка стояла на обочині проїжджої частини з протилежного боку від полоси, по якій він мав би рухатися. Збивши дівчину та не надавши їй жодної допомоги, молодик втік з місця події. 

https://hm.npu.gov.ua

Правоохоронці знайшли покинутий зловмисником автомобіль на відстані 500 м від місця аварії. Буквально через годину поліцейські розшукали і самого водія — він переховувався вдома у знайомого у сусідньому селі.

Наразі чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 статті 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. 

Слідчі з’ясували, що рік тому хлопця суд позбавив права керувати транспортними засобами через водіння у стані алкогольного сп’яніння. Але ані суттєвий штраф, ані позбавлення водійського посвідчення жодним чином не вплинули на порушника. І уже восени 2019 року поліцейські вдруге спіймали його за кермом автомобіля напідпитку. Тоді відносно хлопця відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 382 Кримінального кодексу України (Невиконання судового рішення), тож на даний момент він має непогашену судимість.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне