Благодійники передали Ізяславській ЦРЛ новий сучасний апарат штучної вентиляції легень

Фото: https://www.adm-km.gov.ua

Новий сучасний апарат штучної вентиляції легень, модель VG70, 02 червня отримала Ізяславська центральна районна лікарня від благодійників. 

Власні кошти, 700 тисяч гривень, на закупівлю дороговартісного обладнання було виділено родиною: почесним жителем Ізяславського районну, ветераном праці Інною Івановою та її доньками Оленою Данієвою та Вікторією Капелюшною.

“Під час пандемії таке обладнання стало необхідним та, можна сказати, дефіцитним – адже потреба на апарати ШВЛ зросла у всьому світі. Знайти і замовити якісний апарат ШВЛ було  дещо складно, але все вирішилося позитивно, потрачені зусилля дали  результат», – наголосила під час передачі Олена Данієва.

Також Олена Борисівна побажала, щоб цей апарат служив довго на користь людям, адже придбаний родиною був від щирого серця.

https://www.adm-km.gov.ua

Благодійники передали апарат штучної вентиляції легень та документи на нього завідувачу відділення анестезіології та інтенсивної терапії  Олександру Мельнику.

Головний лікар Ізяславської ЦРЛ Олександр Агапій  заявив, що такого рівня апарат ШВЛ у лікарні  другий і  він підходить для пацієнтів різного віку: новонародженим, дітям, дорослим. Є можливість проведення інвазивної та не інвазивної вентиляції, здійснення вичерпного моніторингу механіки роботи легенів. Апарат має компактний дизайн і вбудовану батарею на 2 години автономної роботи. Надійний режим вентиляції BIVENTіPRVC,  повністю відповідає інтенсивній терапії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне