“Богатирські ігри” від Вірастюка та пінна вечірка: у Хмельницькому відбудеться фестиваль «My Fest-2019»

2
Фото: khm.gov.ua

Молодіжний, яскравий та різноплановий фестиваль «My Fest-2019» відбудеться у Хмельницькому. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Сьогодні, 26 червня, організатори молодіжного фестивалю «My Fest-2019» розповіли про цікавинки наймолодіжнішого фестивалю Хмельницького та презентували фестивальний тролейбус. Управління молоді та спорту Хмельницької міської разом із Молодіжною громадською радою уже вдруге проведуть яскравий та різноплановий фестиваль. Фестиваль проходитиме у Молодіжному парку 29 та 30 червня. Цьогоріч заплановано 13 локацій, на яких усі гості заходу знайдуть розваги собі до душі.

«Фестиваль відбудеться за кошти міського бюджету, його вартість 250 тисяч гривень. Один з найдешевших фестивалів, але я впевнений, що один із найцікавіших. Локація вибрана не випадково, адже ідея створення Молодіжного парку належить молоді. Буде насичена програма – літературна сцена, спортивні заходи, виступи популярних музикантів та багато іншого», – розповів міський голова Олександр Симчишин.

3

khm.gov.ua

4

khm.gov.ua

У програмі фестивалю організатори передбачили проведення пінної вечірки, виступи артистів у жанрі stand-up, флешмоб із фарбами холі. В рамках фестивалю будуть проведені «Богатирські ігри», ведучим яких буде Василь Вірастюк. За звання найсильнішого будуть змагатися спортсмени з різних куточків України. Окремо працюватиме сімейна локація, де можна буде весело провести час усією сім’єю. Також передбачено вечірній кінопоказ просто неба.

5

khm.gov.ua

6

khm.gov.ua

Більш детальну інформацію можна знайти на сторінці заходу.

Організатори запевняють, що фестиваль буде цікавим та захоплюючим і запрошують усіх доєднатися до святкування Дня молоді в рамках фестивалю.

0

khm.gov.ua

7

khm.gov.ua

8

khm.gov.ua

9

khm.gov.ua

10

khm.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне