Британські волонтери передали військовим ветеринарам Хмельниччини півтони корму для тварин

Фото: Перший військовий шпиталь ветеринарної медицини

Велика Британія передала півтони корму для тварин у Першому військовому шпиталі ветеринарної медицини, який завжди гостро його потребує.

«Наші друзі, завжди з нами на зв’язку, хоча між нами 1 630 км, а тепло сердець ми відчуваємо найдужче. Їхня праця найцінніше для кожного із нас. Вони найвідданіші та найдобріші українці, які поруч у важку хвилину. Ми вдячні нашим волонтерам та друзям з міста Брайтон-енд-Хов, Велика Британія For Ukraine – Brighton&Hove за смаколики. Під час співпраці з “For Ukraine – Brighton&Hove” ми познайомилися з надзвичайними людьми, волонтерами Благодійного фонду БФ “Україна на долонях” які забезпечили нам логістику» – йдеться у дописі на сторінці шпиталю.

For Ukraine – Brighton&Hove – Спільнота людей у Брайтоні в Гоуві, які працюють на підтримку України та українців. Українська громада Брайтона та Хова.

БФ “Україна на долонях” – благодійна організація, заснована у 2015 році для здійснення загальнодержавних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, що спрямовані на допомогу дітям-сиротам, соціально-незахищеним верствам населення та розвиток культурного, освітнього та екологічного потенціалу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне