Будівництво притулку для тварин у Хмельницькому обійдеться в 15 млн гривень

77
Фото: animals.kharkov

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради 26 квітня повідомило про намір укласти угоду з ПП “Укр Захід Буд Сервіс” (Хмельницький) на будівництво центру поводження з тваринами КП «Надія» на вул. Заводській, 165. Про це інформує сайт Незалежного громадського порталу.

Загальна вартість робіт становить 14,94 млн грн, повідомлється у системі “Прозорро”.

Об’єкт включатиме у собі приміщення для утримання тварин (вольери на 30 тварин), ізолятор, господарську будівлю, приміщення охорони, дезінфекційну споруду, станцію біологічної очистки 10 куб .м на добу, очисні споруди дощових стоків, каналізаційну насосну станцію, трансформаторну підстанцію, магістральний водопровід.

Також до притулку для тварин підведуть електропостачання, водопостачання та водовідведення, облаштують під’їзну дорогу.

По всій території встановлять металеву огорожу висотою 2,2 м.

За інформацією НГП, завершити будівельні роботи планують до 31 серпня 2020 року.

У техзавданні до тендерної документації зазначено, що згадані роботи зі зведення центру поводження з тваринами входять у 1 чергу будівництва.

Загалом, участь у тендері взяло 6 учасників; замовник обрав найдешевшу пропозицію.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ПП “Укр Захід Буд Сервіс”  засновано у вересні 2007 року хменичанином Сергієм Ковальовим. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель.

Як повідомляє Незалежний громадський портал, у жовтні 2016 року депутати Хмельницької міськради створили комунальне підприємство «Надія». Підприємство відповідатиме за регулювання чисельності безпритульних тварин шляхом їх вилову, стерилізації, кастрації, утримання в притулках; пошук нових власників для безпритульних тварин; евтаназію тварин за ветеринарними показниками; організацію і утримання притулків для собак, котів, інших тварин; розробку пропозицій щодо змін та доповнень до правил, положень та інших нормативно-правових документів, які регулюють життя тварин у місті; пропагування проведення кінологічних та фелінологічних заходів, досвіду у сфері охорони довкілля та захисту тварин; участь у проведенні виставок, змагань, атракціонів та інших спеціалізованих заходів з тваринами.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне