Будьте уважні: на Хмельниччині знову активізувалися «податкові» шахраї

1
Фото: @sfs.khmelnytskyi

Головне управління ДФС у Хмельницькій області попереджає платників податків про можливі випадки шахрайства з боку аферистів. Вони під виглядом керівників регіональних підрозділів фіскальної служби краю прагнуть отримати кошти від представників бізнесу за вільний від перевірок простір і невтручання у їхню діяльність. Про це повідомляє прес-служба управління. 

При цьому злочинна схема «дахування» базується на ефекті раптовості, психологічного тиску і створенні «сприятливих» умов. Шахраї, які грають роль податківців, телефонують до керівників, головних бухгалтерів та приватних підприємців із однозначною пропозицією. Вона звучить так: “Перерахувати кошти на банківську картку”. 

Тож податківці вкотре наголошують, що такого роду протиправні дії – це банальне шахрайство. За це передбачена кримінальна відповідальність. У випадку такого роду телефонних дзвінків з метою отримання коштів чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про факт шахрайства національну поліцію у Хмельницькій області за телефоном 102.

Сподіваємось, що обачність представників підприємництва й зусилля правоохоронних органів не дозволять шахраям збагачуватись у незаконний спосіб.

Також, звертаємо увагу, що працівники фіскальної служби Хмельниччини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України.

Нагадаємо, що за зайняття гральним бізнесом судитимуть двох мешканців Красилова. 

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне