Бухгалтер комунального підприємства, яка «донарахувала» собі 130 тис грн зарплати, два роки працюватиме у виправному центрі

Фото: суд
За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Хмельницького 38-річну хмельничанку засуджено до 2 років обмеження волі. Її визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
 
Прокурори у суді довели, що головний бухгалтер комунального підприємства «донарахувала» собі 132 тис грн «зарплати», яку перерахувала на особистий рахунок.
 
Ще 1500 грн вона викрала з офісу підприємства.
 
Окрім основного покарання, вироком Хмельницького міськрайонного суду жінку на 3 роки позбавлено права обіймати посади, пов’язані з обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей.
 
Довідково: покарання у виді обмеження волі полягає у триманні особи в кримінально-виконавчих установах відкритого типу без ізоляції від суспільства в умовах здійснення за нею нагляду з обов’язковим залученням засудженого до праці.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне