Чемеровецькі рятувальники ліквідували наслідки ДТП, в якій одна людина загинула, четверо (з яких двоє дітей) — отримали травми

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

12 січня об 11.36 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський—Білогір’я поблизу с. Івахнівці сталася дорожньо-транспортна пригода — під час руху зіткнулися автомобілі Jeep Wrangler та Opel Vectra.

Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 20 Державної пожежно-рятувальної частини смт Чемерівці. Прибувши до місця пригоди, ДСНСівці за допомогою спецзасобів деблокували з понівечених автівок п’ятеро травмованих людей, з яких двоє — діти 9 та 12 років. Одна жінка від отриманих травм померла. Постраждалих було передано працівникам екстреної медичної допомоги. Каретою “швидкої” травмованих було транспортовано до найближчого лікувального закладу.

https://km.dsns.gov.ua/

Далі бійці ДСНС відімкнули акумуляторні батареї обох транспортних засобів від живлення, аби запобігти їх загорянню, та змили з дороги рештки уламків та пального.

Наразі причину ДТП з’ясовують правоохоронці.

Чемеровецький районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне