Через дії шахраїв жителі Хмельниччини втратили 20 тисяч гривень

Фото: http://watcher.com.ua/

Вчора, 15 липня, до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 повідомлень від громадян, що стосувалися вчинення щодо них шахрайських дій.

Так, перебуваючи у Хмельницькому, 20-річна жителька Городоцького району перерахувала 3 тисячі гривень за винайм житла, оголошення про що знайшла на одному із інтернет-сайтів. Після перерахунку грошей зв’язок з потенційним орендодавцем перервався.

До 32-річної жительки Чемеровецького району зателефонувала невстановлена особа і, представившись працівником благодійного фонду, під приводом надання грошової допомоги на лікування дитини шахрайським шляхом заволоділа трьома тисячами гривень потерпілої.

У Хмельницькому невстановлена особа, перебуваючи у квартирі 82-річного місцевого жителя, під приводом продажу годинників шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 1100 гривень.

Невстановлена особа зателефонувала до 73-річного жителя Полонського району і, представившись працівником служби безпеки банку, випитала реквізити рахунку і зняла з нього 2126 гривень.

До 36-річної жительки смт Віньківці зателефонувала невстановлена особа і під приводом купівлі автомобільних шин, оголошення про що було розміщено в інтернеті, дізналась реквізити банківської картки і зняла з рахунку 10 700 гривень.

За усіма фактами шахрайств працівники поліції проводять перевірку і закликають громадян бути обережними під час здійснення фінансових операцій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне