Чернівецький суд відклав розгляд справи щодо нетверезого кермування екс-голови Хмельницької ОВА Гамалія

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/?p=86044

Розгляд справи у Першотравневому районному суді м. Чернівці про адміністративну відповідальність за нетверезе керування автівкою Сергія Гамалія, колишнього очільника Хмельницької ОВА, відклали. Засідання мало відбутися сьогодні, 2 травня, о 10.00.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного з Чернівців.

За її словами, було клопотання про відкладення розгляду справи від адвоката Сергія Гамалія. Той зазначив, що його підзахисний хворий і перебуває на амбулаторному лікуванні. На суд Сергій Гамалій не прийшов. Наразі, каже кореспондентка Суспільного, дата наступного засідання невідома.

Нагадаємо: Сергія Гамалія звинувачують у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння під час дії комендантської години (ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), що несе за собою відповідальність – накладення штрафу від 17 000 гривень та позбавлення права на керування автомобілем від 1 року тощо.

Читайте також: Історія про суботні пригоди Сергія Гамалія: нетвереза витівка чи ворожий вкид?

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне